Wie ben ik

Ik ben Marijke Borst, 28 jaar en een enthousiast sociaal ondernemer. Mens, dier en natuur zijn mijn passie en dat uit ik dan ook graag. Ik ben opgegroeid op een boerderij aan de Keins. Een rustige omgeving op steenworp afstand van Schagen.

Hier ben ik regelmatig te vinden om voor de dieren te zorgen en lekker te rommelen in mijn moestuin. Daarnaast vind ik buiten zijn heerlijk en kom ik daar helemaal tot rust.

Ik ben opgegroeid met een jonger broertje met het Fragiele X-syndroom, dit is een verstandelijke beperking. Door hem weet ik hoe belangrijk het is om passende en vertrouwde dagbesteding te vinden.

Ook draag ik een warm hart toe aan de kwetsbare mensen in de samenleving. Ik ben al jarenlang begeleidster bij paardrijvereniging VPG Opmeer, hier ben ik ook jaren instructrice geweest. Ook ga ik als vrijwilliger mee naar meerdaagse evenementen, zoals de Special Olympics Nederland en ons jaarlijkse ruiterkamp.

Ieder mens verdient een stuk persoonlijke aandacht en de kans tot ontwikkeling. Ik ben van mening dat de natuur en dieren de mens een hoop kan leren en geven. Op de boerderij is er plek voor iedereen en bieden wij een stimulerende omgeving voor ontwikkeling.